(Poistunut julkaisusta)

putkihitsaaja (rst) viikon pesti, mahd. pidempään
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

PUTKIHITSAAJAA

Työn suorittamisen edellytyksenä voimassa oleva RST111 hitsausluokka. Tarjolla on sopivasti haasteellinen n. viikon mittainen projektityö asiakkaallamme putkihitsauksen parissa. Työtä on projektin jälkeen toki myös mahdollista jatkaa halutessasi pidempäänkin. Matkustushalukkaille hitsaajille töitä on tarjolla myös suomen rajojen ulkopuolella. Nyt alkava projekti on mukava tapa päästä sisään taloon ja sen tapoihin. Halutessasi voit toki myös tehdä vain tämän keikan.

Asiakkaamme on kasvava yritys jonka vakaa asiakaskunta koostuu eri teollisuuden alojen suurista toimijoista suomessa ja pohjoismaissa. Työssäsi sinua siis ohjaa ammattitaitoinen työnohjaustiimi. 

Työ sijaitsee Varsinais-Suomen alueella, mutta asunto järjestyy mikäli saavut työhön kauempaa.

Edellytämme myös voimassaolevaa tulityökorttia ja työturvallisuuskorttia. Hae paikkaa pian sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, ota yhteyttä Anniinaan p. 050 351 1811 tai jätä hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat.