Putkihitsaaja reissuhommiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!
Etsimme nyt Hämeenlinnassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme motivoituneita ja ammattitaitoisia putkihitsaajia reissuhommiin. Asiakkaamme on vakavarainen toimija, joka tarjoaa kunnossapito- ja asennuspalveluita teollisuuden eri aloille, kuten energia-, kone- ja metalli- sekä laivateollisuuden yrityksille.
Työnkuvaus
Työ sisältää erilaisten teollisuuden ja voimalaitosten putkien ja putkistojen hitsausta. Hitsattavat materiaalit ovat kirkasta ja mustaa. Kyseessä on reissutyö, jossa työmaiden sijainnit vaihtelevat ympäri Suomea, keskittyen pitkälti Etelä- ja Keski-Suomeen.
Työn edellytykset
- Työhön soveltuva koulutus ja/tai kokemusta vastaavista työtehtävistä
- Luokkahitsaustaito TIG(141) ja puikko (111)
- Aikaansaava asenne
- Voimassa olevat työturva- ja tulityökortit
Eduksi katsomme
Voimassa olevista hitsauspätevyyksistä on etua. Lisäksi toivomme, että olet tiimipelaaja ja sinulta löytyy asiakaspalvelulähtöistä asennetta.
Tarjoamme
Tässä työssä pääset tekemään vaihtelevaa ja monipuolista työtä, jossa voit kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Pääset mukaan positiiviseen ja kannustavaan työporukkaan. Tarjoamme lisäksi kilpailukykyisen palkan, 16-18e/h. Työllistyt suoraan asiakasyritykseemme.
Hakuprosessi
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi kotisivujemme kautta palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Lisätietoja
HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi
HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1237871
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna, Uusimaa