(Poistunut julkaisusta)

Putkihitsaaja - PIKAHAKU
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020
Haemme asiakkaallemme putkihitsaajaa viiden viikon projektiin Porvoon Kilpilahdelle. Asiakkaamme toimii laajasti teollisuuden ja voimalaitosten huoltojen, kunnossapidon sekä asennusten parissa.

Työnkuvaus:
Työ sisältää monipuolisesti erilaisten putkien ja putkistojen hitsausta. Hitsattavat materiaalit ovat kirkasta ja mustaa. Hitsausmenetelmänä on pääasiassa Tig. Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta putkihitsaajan tehtävistä sekä alan koulutusta. Lisäksi kohtalainen/hyvä piirustusten lukutaito ja voimassaolevat putkihitsausluokat (musta, kirkas, CrMo) ovat edellytyksiä työssä. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi. Työtä tehdään arkena noin 10-12 tunnin työpäivinä. Asiakkaamme tarjoaa majoitusmahdollisuuden tämän projektin ajaksi. 

Arvostamme

- tarkkaa ja huolellista työotetta

- kokemusta teollisuusympäristöstä työskentelystä

- motivoitunutta asennetta

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Kyseessä on alkuun määräaikainen projektityö. Halutessasi sinulla on mahdollisuus työllistyä jatkossa myös asiakkaamme tuleviin projekteihin. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: putkihitsaaja, porvoo, tig-hitsaus