(Poistunut julkaisusta)

Putkihitsaaja ja asentaja
Go On Lappeenranta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019
PMC-Pipe Oy on Elimäellä vuonna 2004 perustettu teollisuuden asennuksiin erikoistunut yritys. Kouvolassa toimipistettä pitävän yrityksen palveluksessa työskentelee tällä hetkellä kahdeksan henkilöä. Yritys suorittaa erilaisia putkisto- ja laiteasennuksia sekä huoltoja Kaakkois-Suomen alueella. Asiakaskuntaan kuuluvat metsä-, prosessi- ja kemianteollisuus sekä energiatuotantolaitokset.

Etsimme nyt Kaakkois-Suomen alueelle ammattitaitoista PUTKIHITSARIA JA ASENTAJAA eri asennusprojekteihin sekä huoltotöihin. Työntekopaikat vaihtelevat projektien mukaan ja työtä tehdään pareittain, joten toivomme hakijoilta hyviä tiimityötaitoja sekä joustavuutta muuttuviin tilanteisiin.

Edellytämme tehtävästä riippuen:

• puikkohitsaustaitoa (111)
• tig (141)
• kuvienlukutaitoa
• B-luokan ajokorttia

Hakijoilta vaadimme voimassa olevia työturvallisuus-, tulityö- sekä hätäensiapukortteja. Järjestämme tarvittaessa korttikoulutuksia. Kauttamme on myös mahdollista suorittaa umpeutuneet hitsausluokat.

Tarjoamme:

• kilpailukykyisen palkan
• mahdollisuuden vakinaiseen työhön
• hyvän työporukan

Työt alkavat määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta tarkoituksena vakinaistua myöhemmin asiakkaan kirjoille. Hommat alkavat sopimuksen mukaan loppuvuoden aikana.

Rekrytointia hoitaa Go On Yhtiöt. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ”hae työpaikkaa” linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Antti Saira, puh. +358 44 585 9162. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.