(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentajia
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Haemme asiakasyrityksellemme motivoituneita ja ammattitaitoisia putkimiehiä. Työt ovat pääosin Uudenmaan alueella erilaisissa liiketiloissa. 

Edellytämme hakijoilta:
Etsimme henkilöitä, joilta sujuu yleisimmät putkiasentajan työtehtävät itsenäisesti ja varmoin ottein. Toivommekin hakijoilta siis vähintään muutaman vuoden kokemusta alan töistä. Motivoitunut, omatoiminen reipas asenne on ehdottoman tärkeää. Arvostamme halua oppia uutta ja kehittää omaa ammattitaitoa. Työ tehdään vaihtelevissa kohteissa Uudenmaan alueella, joten oma auto on ehdottomasti eduksi. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suullista suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle: 
Tarjoamme sinulle mielekkäät työtehtävät vaihtelevissa työkohteissa. Asiakasyrityksemme on sinun työsi tukena. Vastineeksi työstäsi saat vähintään TES:n mukaisen palkan kokemuksesi mukaan. Lisäksi WorkPowerin HR-tiimi on töissä sinua varten ja auttaa tarvittaessa kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. 

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän rohkeasti hakemuksen jo tänään! Työr alkavat sopimuksen ja asiakkaan tilanteen mukaan syksyn aikana. 

Lisätietoa tarvittaessa:
Nenna Rissanen, HR-koordinaattori
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: putkimies, putkiasentaja, rakennusala, Uusimaa