(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentajia
HTT High Tech Technology

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

HTT High Tech Technology on ammattitaitoinen ja kokenut teollisuuden palveluyritys, joka kehittää ja tarjoaa palvelujaan energia-, kone- ja metallitoimialan sekä marine-toimialan kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille. Erikoisosaamistamme ovat vaativat offshore- ja subsea-rakenteet, tuotantolauttojen, runko- ja teräsrakenteiden sekä lohkojen asennus ja hitsaus. Lisäksi teemme korkeaa hygieniaa vaativia kone- ja laiteasennuksia. HTT on suomalainen, luotettava ja asiantunteva teollisuuden kumppanisi, nyt ja tulevaisuudessa.

Asiakkaamme toiminnan kasvaessa etsimme heille PUTKIHITSAAJIA
Tehtävässä tule vastaamaan putkihitsauksista voimalaitos- ja teollisuuskohteissa.
Etsimme nyt sinua kokenut hitsaaja, jolla on jo kokemusta hitsaamisesta. Eduksi katsomme, jos sinulla on hitsausluokat suoritettuna ja eduksi katsomme myös jos olet aiemmin hitsannut Kuumalujia ja Austeniittisiä teräksiä, mutta se ei ole välttämätöntä. Olethan halukas tekemään myös reissutyötä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä ja monipuolisessa tehtävänkuvassa. Työsuhde solmitaan suoraan asiakkaamme kanssa.

Haethan paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävästä Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Heikkilä sanna.heikkila@adecco.fi puh: 0405753208.