(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentajia
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Haemme vesihuollon verkko-osastolle useampaan toimipisteeseen

PUTKIASENTAJIA

yhteen vakituiseen ja kahteen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Me vesihuollon verkko-osastolla vastaamme pääkaupunkiseudun vesijohto- ja viemäriverkoston kunnossapidosta, saneerauksesta ja rakentamisesta sekä teemme vuosittain lähes 2 000 tonttiliitosta sekä vaihdamme ja asennamme tuhansia vesimittareita kiinteistöihin.

Toimipisteesi voi olla joko Helsingin Ilmalassa, Vantaan Koivukylässä tai Espoon Mikkelässä. Sovimme asiasta rekrytoinnin edetessä. Tehtäviisi verkko-osaston putkiasentajana kuuluvat monipuoliset verkostojen asennus-, tarkastus-, korjaus- ja kunnossapitotyöt. Työaikasi on arkisin klo 7.00–15.15. Tehtäviin kuuluu ajoittain toistuva varallaolovelvoite.

Sinulta odotamme tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta, työkokemusta vesihuoltoverkostoihin liittyvistä tehtävistä, maanrakennusalan tuntemusta, hyviä IT-valmiuksia ja BC-ajokorttia. Arvostamme pitkäjänteisyyttä, yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, vakituisen työsuhteen, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun.  Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Lisätietoja antavat yksikön päällikkö Eeva Huhtanen, puh. 050 466 9106, sähköposti eeva.huhtanen@hsy.fi ja yksikön päällikkö Tommi Rantala, puh. 040 550 7112, sähköposti tommi.rantala@hsy.fi.

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 27.10.2019.