(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentajia
Järvenpään Vesi

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Järvenpään Vesi hakee palvelukseen

putkiasentajaa (2) vakinaiseen työsuhteeseen

1.5.2019 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Järvenpään Vesi vastaa Järvenpään kaupungissa vesihuollon toiminta-alueellaan vesihuollosta, joka sisältää vedenjakelun, jätevesien johtamisen sekä hulevesiverkostot. Järvenpään Veden vesihuoltotöissä toteutetaan itseohjautuvaa työtapaa.

Putkiasentajan tehtävänä on tonttiliitoksien teko, putkirikkojen korjaaminen, mittarinvaihdot, viemärihuollon toiminnat sekä vesihuollon toimintojen seuranta, raportointi eri järjestelmiin ja verkostojen huoltotyöt. Tehtäviin sisältyy myös investointihankkeiden, katu- ja sijoituslupien mukaisten kaivutöiden valvontaa ja vastaanottotarkastuksiin osallistumista. Työhön sisältyy vesihuollon varallaolovelvollisuus sekä niihin liittyviä mahdollisia ylityötehtäviä, myös varallaoloajan ulkopuolella.

Katsomme eduksi tuntemuksen tai aiemman kokemuksen johtotietojärjestelmästä, kaukovalvontajärjestelmästä, pumppaamoautomaatiosta, vesihuollon asiakastietojärjestelmästä ja etäluettavista vesimittareista. Toivomme innostusta työtapojen kehittämiseen sekä hyviä asiakaspalvelu- ja työyhteisötaitoja. Arvostamme asennuskokemusta kunnallisteknisistä vesihuoltojärjestelmistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme työtehtävästä alueellisesti katsottuna kilpailukykyistä palkkaa. Annamme hyvät mahdollisuudet kouluttautumiseen ja kehittämiseen. Käytössämme on ajanmukaiset työvälineet ja käyttöömme on tulossa hyvin varustellut uudet työautot.

Käytössämme ovat nykyaikaiset vesihuollon järjestelmät mm. johtotietojärjestelmä, pumppaamojen automaatiojärjestelmä ja niihin liittyvät muut järjestelmät. Järvenpään Vesi on ollut ensimmäisten joukossa monien uusien järjestelmien käyttöönotossa. Työtehtävissä ovat mukana osaavat vesihuollon ammattilaiset. Teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin organisaatioiden sekä alueen vesihuoltolaitoksien kanssa. 

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Ari Kaunisto, puh. 040 315 3875, ari.kaunisto@jarvenpaa.fi, verkostopäällikkö Hannu Veid, puh. 040 315 2465, hannu.veid@jarvenpaa.fi ja vesihuoltoinsinööri Marko Jäntti, puh. 040 315 2033, marko.jantti@jarvenpaa.fi.

Hakuaika päättyy 23.4.2019 klo 15.00. Hakuaikaa on jatkettu. Suunnitellut haastattelupäivät 25.4. tai 26.4.2019. 

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuusehtona on talotekniikan tai lvi- asentajan tutkinto tai muu soveltuva koulutus tai alan riittävä työkokemus sekä B-ajokortti. Otamme haussa huomioon myös juuri alalta valmistuneet. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palvelussuhteen ehdot

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Järvenpään kaupunki on savuton työpaikka.