(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentajia Vaasaan!
Bravida Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ja mielenkiintoisia tehtäviä. Bravida tuo kiinteistöihin eloa tehokkaiden ja ympäristöystävällisten asennusten avulla. Palveluksessamme sinulla on tilaisuus kehittyä ja kasvaa konsernin sisällä.

Työtehtäväsi

Työtehtävissäsi toimit putkiasennus- ja huoltotehtävissä. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja tapahtuvat pääosin asiakkaiden kiinteistöissä sisältäen:

  • Urakka- ja huoltopuolen työtehtäviä
  • Korjausta ja ylläpitoa

Kuka olet?

Toivomme, että sinulla on LVI-asentajan tai muun vastaavan talotekniikka-alan koulutus. Sinulle on jo karttunut kokemusta putkiasentajan tehtävissä, joko urakointi- tai huoltopuolelta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja organisointikykyinen, ja sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Hitsaustaito luetaan tehtävässä eduksi.

Jotta viihdyt ja onnistut Bravidalla, sinun on

  • Oltava joukkuepelaaja. Bravidalla teemme tiimityötä. Ilmapiiri on avoin ja ystävällinen, ja autamme töissä toinen toisiamme
  • Osattava johtaa itseäsi. Työntekijöiden osaaminen ja voima tekevät Bravidasta voittajajoukkueen. Jokainen työntekijä on tärkeä!
  • Pyrittävä aina kehittymään paremmaksi. Teemme joka päivä yhdessä töitä, jotta olemme vieläkin parempia siinä mitä teemme
  • Oltava luotettava. Bravidalla työt tehdään huolellisesti. On tärkeää pitää kiinni sovituista aikatauluista, olla rehellinen ja lojaali ja pitää lupauksensa.

Tietoa Bravidasta

Bravida on johtava sekä urakoinnin että sähkö-, lv- ja ilmanvaihto- palvelujen toimittaja. Lisäksi tarjoamme palveluja monilla erikoisaloilla: turvallisuus, sprinkleri, jäähdytys ja kiinteistön muut tekniset toiminnot.

Mitä tarjoamme?

Bravida on suuri työnantaja - todellisuudessa suurin alallaan Pohjoismaissa. Suurena ja laaja-alaisena yrityksenä pystymme tarjoamaan sinulle paljon.

Saavutamme enemmän yhdessä. Meillä työskentelee n. 10.000 työntekijää. Hoidamme yhdessä mielenkiintoisia ja teknisesti haastavia toimeksiantoja, joita vain harvat yritykset pystyvät hoitamaan.

Bravidalla olet yksi meistä 

Bravidalla teemme tiimityötä. Meillä on töissä kivaa yhdessä. Autamme toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että haluamme huolehtia sinusta työntekijänä. Olemme vakuuttuneita siitä, että viihtyminen, terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä yrityksen menestymisen kannalta.

 Kun sinä kehityt, mekin kehitymme 

Kehittymisesi on meille tärkeää, ja Bravidalla saat hyvät mahdollisuudet kehittyä.

Bravida on suuri yritys, jossa voit kehittää teknisiä taitojasi ja vaihtaa työtehtäviä tai toimipistettä. Bravida tarjoaa sisäistä koulutusta sekä asentajille että päälliköille, insinööreille, asiantuntijoille ja esimiehille. Kun työntekijämme kehittyvät, yrityskin kehittyy. 

Kiinnostuitko?

Viimeinen hakupäivä tähän tehtävään on 25.2.2018 mutta palkkaamme heti sopivien henkilöiden löydyttyä 

Tuntuiko tehtävä kiinnostavalta? Lähetä CV:si ja hakukirjeesi !  

Tiedusteluihin vastaa:

Dennis Sundqvist
050 307 2117
dennis.sundqvist@bravida.fi