(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentajia urakointiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2018

Oletko hitsaustaitoinen putkiasentaja vailla uusia haasteita? Toimintamme kasvaessa haemme nyt putkiasentajia suuriin urakkakohteisiin Vaasaan. Tulevana putkiasentajana tulet vastaamaan putkistojen asennus- ja käyttöönottotehtävistä.

Tarjoamme monipuolisen ja mukavasti haastavan tehtäväkentän, osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Laadukkaat, nykyaikaiset työkalut sekä ammattitaitoiset kollegat takaavat sinulle turvallisen ja työpanostasi arvostavan työympäristön.

Taustallasi on LVI-alan koulutus ja useamman vuoden kokemusta alan tehtävistä sekä hitsaustaitoa. Kaasuhitsauksen sekä RST-hitsauksen osaaminen katsotaan eduksi. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti kohteissamme ja sinulla on myös hyvät tiimityöskentelytaidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Juha Hakala, p. 050 440 2347. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 19.12.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.