(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentajia urakointiin
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Vaasa

Oletko hitsaustaitoinen putkiasentaja vailla uusia haasteita? Toimintamme kasvaessa haemme nyt putkiasentajia suuriin urakkakohteisiin Vaasan alueelle. Tulevana putkiasentajana tulet vastaamaan putkistojen asennus- ja käyttöönottotehtävistä.
Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mukavan ja osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Laadukkaat, nykyaikaiset työkalut sekä ammattitaitoiset kollegat takaavat sinulle turvallisen ja työpanostasi arvostavan työympäristön.
Tehtävä edellyttää LVI-alan koulutusta ja useamman vuoden kokemusta alan tehtävistä sekä hitsaustaitoa. Kaasuhitsauksen sekä RST-hitsauksen osaaminen katsotaan eduksi. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti kohteissamme ja sinulla on myös hyvät tiimityöskentelytaidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Juha Hakala puh. 050 440 2347. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell 040 307 5053.

Hae tehtävään 3.7.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.