(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentajia toimitilarakentamisen urakkakohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Oletko oma-aloitteinen ja vuorovaikutustaitoinen putkiasentaja, joka etsii uusia haasteita vaihtelevista urakkakohteista? Hae nyt mukaan toimitilarakentamisen huipputiimiimme pääkaupunkiseudun alueelle!

Mielenkiintoisten urakkakohteiden putkiasentajana tulet vastaamaan putkistojen asennus- ja käyttöönottotehtävistä. Etsimme putkiasentajaa sekä putkihitsaajaa. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisissa ja mukavasti haastavissa urakkakohteissa. Laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut takaavat turvallisen työympäristön. Meillä työskennellään joustavasti ja hyvällä meiningillä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, lounasedun ja monipuoliset ison talon henkilöstöedut.

Työssä menestyminen edellyttää LV-asentajan koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Hitsaustaito katsotaan eduksesi.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalvelutaitoja sekä yhteistyölähtöistä asennetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta asennuspäällikkö Marko Liutu, puh. 050 390 1629. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 30.11.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.