(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentajia teollisuuteen
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Seinäjoki

Haemme nyt Seinäjoen alueelle osaavia ja oma-aloitteisia putkiasentajia. Tässä tehtävässä työnkuvasi on monipuolinen ja työskentelykenttä on vaihteleva. Tukenasi on osaava asennustiimi sekä yhteisöllinen ja arvostava ilmapiiri.

Tässä työssä sinun työpäiväsi ovat monipuolisia, ja täyttyvät vaihtelevista asennustehtävistä. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Me tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautumiseen ja kehittymiseen.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työntekoon. Aikaisempi muutaman vuoden työkokemus putkistoasennuksesta teollisuudessa sekä alalle soveltuva ammattitutkinto, sekä TIG hitsauskokemus antavat hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Harri Kankaanpää, p. 040 541 0606 tai työnjohtaja Pasi Koivikko, p. 040 532 2430. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä asioissa sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053.

Hae tehtävää 24.6.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.