(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentajia LC Partners Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

LC Partners Oy on vuonna 2005 perustettu palvelemaan teollisuuden investointi ja kunnossapitotarpeita. LCP elää tyytyväisistä asiakkaista. Tuotamme laadukkaita ja hyvin viimeisteltyjä tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat asiakkaan tarpeita ja vaatimuksia. Luomme asiakkaalle lisäarvoa innovatiivisilla asiakas- ja palveluyhdistelmäprosesseilla. Tavoitteenamme on olla asiakkaalle se läheisin ja paras toimittaja. Ymmärrämme asiakaskumppanuuden suuren merkityksen tuloksen tekemisessä yhdessä. Vuodelle 2018 olemme budjetoineet liikevaihdoksi noin 4 milj. euroa ja olemme kasvanut viime vuosien aikana voimakkaasti. Työllistämme tällä hetkellä noin 50 henkilöä. Pääkonttori ja toimitilat on Kokkolassa ja toimimme valtakunnallisesti Suomessa. Lisää toiminnastamme löydät osoitteesta www.lcp.fi/sivuilta.

Haemme LC Partners Oy:n palvelukseen Kokkolaan

PUTKIASENTAJIA

Tehtäviisi kuuluu erilaiset teollisuuden putkiasentajan ja hitsaajan tehtävät sekä muut tehtävään liittyvät kunnossapidon työt.

Odotamme sinulta aktiivista työskentelytapaa, vastuuntuntoisuutta ja omatoimisuutta. Olet tarkka ja työskentelet tehokkaasti tiimissä. Haluat kehittyä ja oppia uutta. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ja/tai alan koulutusta, tärkeintä on reipas ja innokas asenne työtä kohtaan. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja.

Tarjoamme: - vakituisen työsuhteen ja vastuullisen tehtävän
                     - kokoaikaisen työn, ma-pe työviikon ja kilpailukykyisen tuntipalkan
                     - hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
                     - kattavan perehdytyksen, tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 29.7.2018 mennessä.

Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065.