(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentajia kiinteistöhuoltoon
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle putkiasentajia ja putkihuoltoasentajia asiakkaidemme kiinteistöjen LVI-korjaus ja -asennustehtäviin. Tehtäviisi kuuluu vikakeikkoja, pieniä uudis- ja saneerausasennuksia, kaukolämpölaitteiden uusintoja sekä huolto- ja kunnossapitotöitä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, meillä pääset nauttimaan esimiehen luottamuksesta! Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Sinulla on putkiasentajan perustutkinto ja useamman vuoden kokemusta putki- ja huoltoasennuksista. Hitsaustaito katsotaan hakijan eduksi. Myös asenne tekemiseen on tärkeää! Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen tiimipelaaja, joka pärjää myös itsenäisesti asiakaskohteissa. Arvostamme motivoitunutta asennetta sekä kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Jani Ingberg, p. 050 390 6789 tai yksikönpäällikkö Jari Rautala, p. 050 390 1673. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 18.3.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.