(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja/Sukittaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Oletko suorittanut LVI-alan perustutkinnon ja onko sinulle mahdollisesti jo karttunut alan työkokemusta?


Etsimme nyt PUTKIASENTAJAA / SUKITTAJAA viemäriputkistojen saneerauksiin asiakasyrityksellemme Rovaniemelle.

Työtehtäväsi ovat viemäriputkistojen saneerauksia sukittamis-menetelmää käyttäen Rovaniemen alueella. Työkohteet ovat pääsääntöisesti saneerattavia kerrostalokiinteistöjä. Työt tehdään arkisin päivätöinä. Työsuhde alkaa alkuun määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkään työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijalta LVI-alan perustutkintoa ja eduksi on alalta kertynyt työkokemus. Arvostamme tarkkuutta ja vastuullista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Aikaisempi työkokemus sukittamisesta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Menetelmään koulutetaan ja tärkeintä onkin halu oppia sekä kiinnostus alaa kohtaan.

Tarjoamme sinulle työpaikan nuorekkaassa yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi työn kautta ja tiimin tuella oppien. 

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Hae pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä Jennika Puomiselta 050 409 7304 / jennika.puominen@personalhuset-sg.com.Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi