Putkiasentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Haemme asiakkaallemme Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueille ja maakuntien lähikuntiin putkiasentajaa teollisuuden kohteisiin.

Työnkuvaus:
Tehtävänäsi on toimia osana asennustiimiä. Teet putkien ja kokonaisuuksien asennuksia erilaisissa teollisuuden ympäristöissä tai laitoksissa. Osaat lukea piirustuksia ja toimia niiden mukaan ja sinulla on aiempaa kokemusta teollisuuden putkiasennuksista. Työtä tehdään pääasiassa 7-15:30 välisenä aikana. Asiakkaamme toimii laajasti teollisuuden ja voimalaitosten huoltojen, kunnossapidon sekä asennusten parissa. Hitsausosaaminen katsotaan eduksi. Toimialueena on pääasiassa Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueet ja maakuntien lähikunnat.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- ongelmanratkaisukykyä
- motivoitunutta asennetta
- valmiutta liikkuvaan työhön

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Mainitsethan hakemuksella työkokemuksestasi ja mahdollisesta hitsausosaamisestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
040 655 2232
eve.uusisalo@workpower.fi

Avainsanat: teollisuus, asentaja, putkiasennus, päivätyö, Satakunta, Varsinais-Suomi, liikkuva työ

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511769
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Eura, Pori, Rauma, Varsinais-Suomi, Naantali, Salo, Turku, Uusikaupunki