Putkiasentaja
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2021

Etsimme nyt ammattitaitoista putkiasentajaa Vantaan tiimimme vahvistukseksi. Tässä tehtävässä saat työskennellä itsenäisesti ja joustavasti vastaten putkiasennuksista huoltotoiminnassa sekä pienprojekteissa asiakkaiden vaihtelevissa kohteissa. Monipuolisen tehtävän ydin on avoin yhteistyö asiakkaiden kanssa. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Ensiluokkaiset työkalut sekä ammattitaitoisen ja avoimen tiimin tuki antavat hyvät eväät työssäsi onnistumiseen. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meillä ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa Caverionin putkiasentajan Sakarin tarinaan: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/sakari-koivujuuri/. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy putkiasentajan koulutus ja aikaisempaa työkokemusta alalta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa. Sinulta löytyy ongelmanratkaisutaitoa, ja olet valmis antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa. Tehtävässä tarvitset ajokortin sekä työturvallisuuskortin. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään nyt tai viimeistään 31.10.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Jani Peltola, p. 050 321 9269  tai sähköpostitse jani.peltola@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-asiantuntija Titta Saarinen, p. 050 500 4190 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot