Putkiasentaja
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Seinäjoen tiimimme etsii nyt putkiasentajia määräaikaisiin työsuhteisiin, oletko sinä uusi caverimme? Työpäiväsi koostuvat taloteknisistä putkiasennuksista sekä -hitsauksista teollisuuden projekteissa. Tukenasi on osaava ja rento asennustiimi sekä yhteisöllinen ja avoin ilmapiiri. Olet sitten alan kokenut konkari tai uraasi aloitteleva tekijä, hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tarjoamme sinulle liikkuvan ja itsenäisen työn, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja monipuolisissa asiakaskohteissamme. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Meillä saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikuntaedun ja kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy muutaman vuoden työkokemusta putkiasentajan työstä, hitsaustaitoa sekä putkiasentajan koulutus. Kykenet myös itsenäiseen työhön ja sinulta löytyy ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektinhoitaja Toni Johansson, p. 050 384 6192 tai sähköpostitse toni.johansson@caverion.com.

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 3.10.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496466
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Seinäjoki