Putkiasentaja
Projektivoima Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2021

Haemme asiakasyrityksellemme kokenutta putkiasentajaa Etelä-Karjalan alueella sijaitseviin kohteisiin.

Hakijalta odotetaan aikaisempaa kokemusta putkiasentajan töistä sekä tehtävään sopivaa koulutusta. Sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti ja rehtiä työotetta. Hoidat työsi oma-aloitteisesti, huolellisesti ja olet valmis joustamaan mahdollisissa poikkeustilanteissa.

Työtehtäviisi kuuluvat talotekniikkaan liittyvät putkiasennukset.

Tarjoamme työpaikan, jossa pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä. Maksamme kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden työllistyä suoraan asiakasyritykselle vuokratyösuhteen jälkeen.

Jätä hakemus oheisen hakulinkin kautta niin me otamme sinuun yhteyttä pikimmiten! Hyvälle tyypille on aina töitä tarjolla!!!

Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja/tai CV:si osoitteeseen abdula.hodza@projektivoima.fi tai tekstari/whatsapp viestiä 040 675 1788, niin soitan sinulle. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1459918
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta