Putkiasentaja
Projektivoima Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2021

Haemme asiakasyrityksellemme kokenutta putkiasentajaa Pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin

Hakijalta odotetaan aikaisempaa kokemusta putkiasentajan töistä ja piirustusten lukutaitoa. Sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti ja rehtiä työotetta. Hoidat työsi oma-aloitteisesti, huolellisesti ja olet valmis joustamaan mahdollisissa poikkeustilanteissa.

Työ sijaitsee Helsingin alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella ja työaika sijoittuu arkeen klo 7-15:30. Työkohteen valmistuttua työntekijällä on mahdollsuus jatkaa Projektivoiman muissa tehtävissä ja työkohteissa oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Hyvälle tyypille on aina töitä tarjolla!!!

Jätä hakemus oheisen hakulinkin kautta niin me otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

voit myös laittaa sähköpostia jani.kari@projektivoima.fi tai tekstari/watsapp viestiä 044-7494123 ja minä soitan sinulle.

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1459849
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki