(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020
Hei putkiasentaja! Haemme eläköityneen caverin tilalle uutta vahvistusta tiimiimme Tampereelle. Työpäiväsi koostuvat vaihtelevien asiakaskohteiden pienistä korjaus- ja huoltotehtävistä lyhytkestoisiin korjaus- ja saneerausprojekteihin. Hae nyt ja liity Suomen viidentuhannen caverin joukkoon! 

Caverionilla merkityksellinen työ ei ole pelkkää sanahelinää. Pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Tarjoamme sinulle liikkuvan ja vastuullisen roolin, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja vaihtuvissa asiakaskohteissamme. Meillä sinulla on tukenasi ammattitaitoinen tiimi sekä ensiluokkaiset työkalut työtäsi helpottamaan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on putkiasentajan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta. Sinulta sujuu työskentely niin tiimissä kuin itsenäisestikin, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Hallitset erilaiset asiakaspalvelutilanteet ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä sosiaalista pelisilmää.   

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Mikko Mäkelä, p. 050 476 5569 tai sähköpostitse mikko.makela@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.  

Hae tehtävää 8.11.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.