(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020
Oletko ammattitaitoinen aikataulussa pysyvä putkiasentaja? Sopiiko sinulle määräaikainen tehtävä Porvoossa? Jos, hae töihin! Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista putkiasentajaa. Työ tapahtuu Porvoossa, rakennuskohteena päiväkoti. Odotamme sinulta kokemusta putkiasentajan työtehtävistä. Olet ammattilainen, jolle hyvä työnjälki on kunnia-asia. Sinulla on hyvä fyysinen kunto, olet asiakaspalveluhenkinen ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on osaamista kaasuhitsauksesta ja olet tig - puikkotaitoinen. Kuvien lukutaito, suomenkielentaito, työturvallisuus- ja tulityökortit ovat välttämättömiä. Tarjoamme työtä huippuporukassa. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus vakuuttaa asiakkaamme ja jatkaa heidän palveluksessa tämän projektin jälkeenkin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta tai kotisivuillamme www.personalhuset.fi. Voit liittää hakemuksellesi myös erillisen saatekirjeen ja/tai ansioluettelon. Hakuaika päättyy 1.11.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personalhusetin henkilöstökonsultti Katja Risu, p. 050 592 5575 / katja.risu@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Avainsanat: putkiasentaja, Porvoo, puikko- ja tighitsaus