(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020
Oletko kokenut putkiasentaja etsimässä monipuolisia sekä sopivasti haastavia tehtäviä? Etsimme Tampereelle putkiasentajia tiimimme vahvistukseksi. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa uudiskohteessa ja työtehtäväsi pitävät sisällään vesi- ja lämpöjohto- sekä viemäriputkiasennuksia. Tiimicaverisi odottavat sinua, hae mukaan nyt! 

Meillä saat työskennellä itsenäisesti ja nautit esimiehesi luottamuksesta! Tiimissämme työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi, kuten lounasedun ja liikuntasetelit. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on LVI-alan tekninen koulutus sekä vähintään viiden vuoden kokemus putkiasennuksista urakka työmailla. Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen työntekijä ja luontainen tiimipelaaja. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin projektipäällikkö Vesa Vaateri, p. 0400 636 008. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 4.10.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.