(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020
Nautitko itsenäisestä ja liikkuvasta työstä? Etsimme putkiasentajaa asiakkaidemme kiinteistöjen LVI-korjaus ja -asennustehtäviin Jyväskylän alueelle.

Meillä saat työskennellä itsenäisesti ja nautit esimiehesi luottamuksesta! Tiimissämme työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi, kuten lounasedun ja liikuntasetelit. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtäviisi kuuluu vikakeikkojen lisäksi, pieniä uudis- ja saneerausasennuksia, kaukolämpölaitteiden uusintoja sekä huolto- ja kunnossapitotöitä.

Sinulla on putkiasentajan perustutkinto ja useamman vuoden kokemusta putki- ja huoltoasennuksista. Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen tiimipelaaja, joka hallitsee erilaiset asiakaspalvelutilanteet. Arvostamme motivoitunutta asennetta! Hitsaustaito katsotaan hakijan eduksi. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 27.9.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa huoltopäällikkö Reijo Niemi, p. 050 390 1843. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi