(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

Etsimme asiakkaallemme putkiasentajaa Riihimäelle. 

Työtehtäviisi kuuluvat sadevesiviemärien- ja kaivojen monipuolinen asennus työkohteessa. Työ on monipuolista, toivomme kokemusta  vastaavanlaisista asennuksista jo etukäteen. Jos tartut reippaasti työhön ja olet kiinnostununut työskentelemään nopealla aikataululla, tämä paikka voisi olla sopiva sinulle. Kyseessä on noin kahden kuukauden määräaikainen projekti, jatko mahdollisuuksien mukaan. 

Hakijoilta odotamme:

- Tarkkuutta työssä
- Kokemusta putkipuolen tehtävistä
- Valmiutta omatoimiseen työskentelyyn 

Eduksi katsomme:

- Hitsaustaidon
- Sujuvan suomen kielen osaamisen
- Työturvallisuus- ja tulityökortit

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.uniflex.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa puh. 040 689 3200. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi. -