(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Haemme nyt ammattitaitoista PUTKIASENTAJAA tiimiimme Pirkanmaalle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työtehtäviisi kuuluu kiinteistöjen ylläpitoon liittyvät monipuoliset LVI-huolto- sekä asennustehtävät kuten esimerkiksi putkistojen ja LVI-järjestelmien uudisasennus, saneeraus sekä pinta-asennustyöt. Työkokemus käytössä olevien kiinteistöjen LVI-töistä katsotaan eduksi. Työtä tehdään arkisin klo 07-16. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Sinulla on soveltuva alan koulutus (LVI-/putkiasentaja), lisäksi toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta edellä mainitun kaltaisista työtehtävistä. Toivomme sinulta teknistä moniosaamista ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä reipasta ja motivoitunutta työotetta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyötaitoinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, ja olet valmis työskentelemään monipuolisessa työssä. Työssä tarvitset sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen kielen taitoa, hyvät IT-taidot sekä B-ajokortin, oma auto on eduksi. Lisäksi eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti sekä osaaminen kaasuhitsaukseen ja LVI-vesivirtamittauksiin.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. ISS Palveluilla on loistavat etenemis- ja lisäkouluttautumismahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 05.04.2020 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -