(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja
Go On Oulu/Rikimet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020
Etsimme hyvämaineiselle asiakkaallemme maa- ja vesirakennusalalle

putkiasentajaa.

Putkiasentajana teet vaakaputkiasennuksia vaihtelevissa kohteissa pääosin Pohjois-Suomen alueella. Monipuoliseen toimenkuvaan kuuluu itsenäinen työskentely uudis- ja korjausrakennuskohteissa. Sinulla on korkea työmotivaatio, oma-aloitteinen ja itsenäinen työote sekä intoa oppia uutta. Monipuolinen tausta maanrakennustehtävistä ja/tai putkiasennuksista, timanttiporan käyttötaidot sekä piikkaustaidot auttavat työn nopeassa omaksumisessa. Saat työhösi myös erinomaisen koulutuksen.

Työssäsi hoidat maankaivuutyöt ja huolehdit vaakaputken asennuksesta sekä jälkitöistä. Aiempi minikaivurin käyttökokemus katsotaan eduksi, mutta saat siihen tarvittaessa myös kattavan perehdytyksen. Kuljet kohteisiin joko itsenäisesti tai työparin kanssa asennusautolla, joten c-ajokortti on oltava. Ammattipätevyys ja oma digipiirturi katsotaan eduksi. Työ tehdään kohteiden mukaan, joten työtunnit saattavat jakautua epätasaisesti, käytössä on maa- ja vesirakennusalan työaikapankki.

Edellytämme:
- aikaisempaa kokemusta joko maanrakennustöistä ja/tai putkiasennuksista
- C- korttia (ammattipätevyys ja digipiirturi katsotaan eduksi)
- työturvallisuuskorttia
- kykyä ruumiilliseen ja itsenäiseen työhön, jossa vaihtelevat työkohteet Pohjois-Suomen alueella (tarpeen mukaan myös kauempana)

Tarjoamme:
- Itsenäisen, vaihtelevan työn
- Kattavan perehdytyksen
- Motivoivan palkkatason

Palkkaus: Palkkatoive/osaamisen mukaan
Työn kesto 12kk, mahdollisuus työllistyä vakituisesti

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Anu Vähäsöyrinki, puh. 040 058 0352. Jos kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi järjestelmäämme pikaisesti osoitteessa www.go-on.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitettavasti emme pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista, LinkedInissa ja Instagramista.