(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

 

Haemme asiakkaallemme Lähiputki Oy:lle kokenutta putkiasentajaa PK-seudulle. 

Työnkuva

Putkiasentajan tehtävässä kuljet omalla huoltoautolla asiakkailla PK-seudulla. Tehtävässä menestyäksesi sinulta vaaditaan LVI-alan koulutusta, vähintään 3-5 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä ja lisäksi hallitset vähintään juotoshitsaus taidot. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Työtehtävässä vaaditaan ajokorttia, tulityö- ja työturvallisuuskortin sekä PK-seudun  tuntemuksen. Jämäkkä asenne työntekoon ja asiakaspalvelutaidot ovat avaintekijöitä tehtävässä. 

Työ on kokopäivätyö ja tehtävä edellyttää valmiutta päivystykseen.

Tarjoamme:

Ensin määräaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä, jonka jälkeen mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Saija Husso, p. 010 2306 512 tai saija.husso@henkilostotalo.fi. 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta.

 

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/