(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja
Suomen Talotekniikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019
Suomen Talotekniikka Oy

Suomen Talotekniikka on kotimainen talotekniikan uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut täyden palvelun kumppani. Suomen Talotekniikka suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, kustannustehokkaita talotekniikkaratkaisuja asuin-, liike- ja julkiskiinteistöille. STT-yhtiöiden palvelualueet ovat LVI-, sähkö-, automaatio- ja energiatekniikan aloilla sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa, saneerauksessa ja kunnossapidossa. Konsernissa työskentelee yli 250 talotekniikan ammattilaista. Konsernin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Mäntsälässä, Jyväskylässä, Mikkelissä ja Pieksämäellä.

Toimintamme kasvaessa haemme uuteen toimipisteeseen Tampereelle:

PUTKIASENTAJAA kokoaikaiseen ja vakinaistuvaan työsuhteeseen.

Edellytämme:
– Soveltuvaa koulutusta
– Työkokemusta vastaavista tehtävistä
– Puikko- ja pillihitsausosaamista (pätevyystodistukset)
– Oma-aloitteellisuutta ja työhön tarttuvaa asennetta
– Suomen kielen taitoa

Osaat toimia vastuullisesti ja tehokkaasti, niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Oman toiminnan suunnittelu ja aikataulujen hallinta ovat työn onnistumisen kannalta perusedellytyksiä. Kokemus kärkimiehenä toimimisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
– Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn
– Mukavan työympäristön ammattitaitoisessa tiimissä
– Hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa

Mikäli olet etsimämme hyvällä asenteella varustettu tekijä, jätä hakemuksesi heti oheisesta linkistä! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaa HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen +358 400 180 952.