Putkiasentaja
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Haemme asiakkaallemme Lähiputki Oy lle kokenutta putkiasentajaa huoltoautokuskiksi  Helsinkiin. Työ on kokopäivätyö ja työaika klo 7.00-15.30, päivystys valmiutta edellytetään myös.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

LVI-alan koulutuksen ja vähintään 3-5 vuoden työkokemuksen putkiasentajan itsenäisestä työstä. Perustaitojen lisäksi hallitset vähintään juotoshitsaus taidot.

Työ edellyttää ajokorttia, tulityö- ja työturvallisuuskortin, pääkaupunkiseudun tuntemuksen ja suomenkielen sujuvaa suullista - sekä kirjallista taitoa.

Aiempi työkokemus huoltoautokuljettajan työstä katsotaan eduksi. Jämäkkä asenne työntekoon ja asiakaspalvelutaidot ovat avaintekijöitä tehtävässä.

Tarjoamme:

Ensin määräaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä, jonka jälkeen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.

 

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/
 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227432
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kerava, Tuusula, Vantaa