Putkiasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyrityksellemme putkiasentajaa omakotitalotyömaalle.

Asiakasyrityksemme on erikoistunut ilmalämpöpumppujen ja maalämpöjen asennuksiin omakotitalotyömailla. Edellytämme ainakin muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.

Haemme motivoitunutta ja itsenäiseen työhön kykenevää tyyppiä! Työhön vaaditaan voimassaoleva tulityö- ja työturvallisuuskortti.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja mielenkiintoisen työympäristön Sinulle, joka haluat kehittää omaa osaamistasi ja hakea lisäpotkua urallesi.

Työn aloitus heti sopimuksen mukaan. Hyvälle tekijälle myös mahdollisuus jatkaa asiakasyrityksessämme vuokrasuhteen jälkeen!

Jos kiinnostuit, älä epäröi, vaan jätä hakemus ja kerro aikaisemmasta kokemuksestasi sekä osaamisestasi.

Lisätietoja: Juuli Friberg 040 590 2825

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227394
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere