(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Haemme vesihuollon verkko-osastolle vakituiseen työsuhteeseen

PUTKIASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat verkostojen putkiasennus-, korjaus- ja kunnossapitotyöt. Työaikasi on klo 07.00–15.15. Tehtävään sisältyy varallaolovelvoite. Toimipisteesi on verkko-osaston Espoon Mikkelänkallion, Helsingin Ilmalan tai Vantaan Hosantien tukikohta.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus, työkokemusta verkostoihin liittyvistä tehtävistä, hyvät IT-valmiudet ja BC-ajokortti. Katsomme eduksi aikaisemman palveluksen kunnallisessa vesihuoltolaitoksessa. Arvostamme pitkäjänteisyyttä, yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan, tehtävien vaativuuteen pohjautuvan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Lisäksi tarjoamme HSY:n monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virikesetelit.

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Eeva Huhtanen (puh. 09 1561 3071), sähköposti eeva.huhtanen@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 27.1.2018 klo 15.00.