(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018
Etsimme asiakkaallemme pikaisella aikataululla kokenutta putkiasentajaa pääkaupunkiseudun työkohteisiin. Etsimme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää ammattilaista. Asiakkaamme on LVI-alan yritys, joka arvostaa hyvää palveluasennetta ja ennen kaikkea laadukasta työnjälkeä. Tehtävä suoritetaan henkilöstövuokraustoimeksiantona, hyvälle putkiasentajalle töitä riittää ainakin vuoden loppuun asti.

Hakemamme osaaja omaa tunnollisen ja motivoituneen työasenteen sekä ammattiylpeyttä laadukkaasta ja tarkasta työnjäljestä. Toivomme hakijoilta vähintään viiden vuoden työkokemusta lämpöjohtojen, viemärilinjojen sekä käyttövesiputkien asennus- ja korjaustöistä. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän pikaisesti hakemuksesi oheisen linkin kautta. Työt alkavat heti sopivan osaajan löydyttyä.

Toimeksiannossa on käytössä HR Yhtiöiden Hetipalkka-malli. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuutta nopeutettuun palkanmaksuun, jolloin palkkapäivä on joka perjantaina.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi