(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2018

Vesi-Vasa Oy on LVI-alan ammattilainen


Olemme kokenut perheyritys Raumalta. Yrityksen toiminta jakaantuu teollisuuden vaativista projekti- ja kunnossapitotöistä kuluttajille tehtäviin LVI-töihin, sekä LVI-myymäläpalveluihin. Haemme nyt joukkoomme uusia ammattilaisia tai oppimishaluisia tulevaisuuden tekijöitä. Käytämme toiminnassa dokumentoitua laadunhallintajärjestelmää, sekä panostamme ympäristöön ja työturvallisuuteen.
 

Etsimme Poriin huolto- ja kunnossapitotiimiimme putkiasentajaa / -asentajia

Oletko hyvän asenteen omaava rautainen tekijä? Oletko valmis oppimaan uutta, sekä kohtaamaan työelämän haasteet avoimesti?

Toivomme sinulta kokemusta tai koulutusta edellä mainituista asioista. Työnkuva tarkentuu osaamisen mukaan, joten ethän epäröi käyttää tätä mahdollisuutta!

Tarjoamme monipuolista työtä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi. Mikäli haluat tiedustella lisää niin olethan rohkeasti yhteydessä. Jäämme innolla odottamaan yhteydenottoasi!

Toivomme sinulta atk-ohjelmistojen perustuntemusta, sekä englannin kielen taitoa. Luemme myös hyväksi sähkö- ja kylmäluvat.

Rekrytoinnin hoitaa Smile henkilöstöpalvelut. Haastattelut tehdään nopealla aikataululla ja työt alkavat heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä!Lisätiedot ja hakemukset:

Janne Virtanen
Yhteyspäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut Oy
050-3149 770
janne.virtanen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.