(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyrityksellemme putkiasentajaa vaihtuviin uudis- ja saneerauskohteisiin. Kohteet sijaitsevat Tampereella ja sen ympäryskunnissa, joten työnkuvaan kuuluu jonkin verran myös työajoa.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta putkiasentajan töistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Kehän kokenein kettu ei tarvitse olla, vaan motivaatio työhön on tärkein! Työ soveltuu siis myös nuorelle, uransa alkutaipaleella olevalle kaverille. Juotostaidon katsomme eduksi. Työhön vaaditaan voimassaoleva tulityö- ja työturvallisuuskortti.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja mielenkiintoisen työympäristön Sinulle, joka haluat kehittää omaa osaamistasi ja hakea lisäpotkua urallesi.

Työn aloitus heti sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, älä epäröi, vaan jätä hakemus ja kerro aikaisemmasta kokemuksestasi sekä osaamisestasi.

Lisätietoja: Tomi Vättö  040 828 8933