(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Oletko LVI-alan ammattilainen vailla pidempiaikaista pestiä? Tervetuloa Personalhusetille!

Etsimme nimittäin nyt Putkiasentajaa linjasaneerauskohteeseen Kuopion keskustan tuntumaan.

Odotamme valitulta työntekijältä itsenäistä ja oma-aloitteista työ-otetta. Kykenet tekemään juotot ammattitaitoisella otteella ja hitsauskaan ei ole sinulle vieras käsite. Hitsaustaidot ovat suuri etu tehtävien menestyksekkääseen hoitamiseen.


Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Tehtävissä vaaditaan aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tulityökortti on välttämätön.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla. Työt alkavat HETI sopivan henkilön löydyttyä.Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.