(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Keminmaa

Oletko hyvällä asenteella varustettu putkiasentaja, joka kaipaa uusia haasteita ja työkokemusta LVI-alan tehtävistä? Haemme nyt innokasta ja asiakaslähtöistä putkiasentajaa Keminmaalle. Työskentelet monipuolisissa asiakaskohteissa LVI-teknisillä työmailla Kemi-Tornio alueella. Työkohteina ovat erilaiset kiinteistöt sekä teollisuuslaitokset.

Tulet työllistymään monipuoliseen ja haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tulet vastaamaan putkistojen asennus- ja huoltotehtävistä. Tehtävä edellyttää putkiasentajan koulutuksen ja useamman vuoden työkokemuksen LVI-alan työtehtävistä. Putkiasentajan erikoistutkinto sekä mustan tai RST/HST-putkien hitsaustaito katsotaan eduksi. Sinulla on itsenäinen ote työskennellä sekä viihdyt asiakkaiden parissa. Työssä tarvitset myös ajokortin, sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortin. Matkustusvalmius vaaditaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Pakkanen Teemu p. 040 713 0733, sähköpostitse teemu.pakkanen@caverion.com. Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoa antaa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR-asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053.

Hae tehtävää 01.07.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.