(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Putkiasentajia kesän työmaille!

LVI-puolen asiakkaamme on nyt kesän korvilla vailla ammattitaitoisia ja hyvän asenteen omaavia putkiasentajia auttamaan kesän kohteissa pääkaupunkiseudun alueella. Hyville tekijöille myös kesän jälkeen hommia tarjolla! Pääpaino asiakkaan kohteissa on linjasaneerauspuolella ja työmaat ovat käynnistymässä tai käynnistyneet jo. 

 ---------- 

Mitä odotamme hakijalta:

Odotamme hakijalta ammattiosaamista siinä määrin, että vaikka töitä tehdään paljon porukassa niin työnteko sujuu itsenäisesti. Kokemus linjasaneerauskohteista on myös suureksi eduksi, sillä asiakkaamme työmaat ovat pääsääntöisesti juuri saneerauspuolella. Ammattitaidon ja itsenäisen työnteon lisäksi haussa on henkilö, jonka asenne on rautaa. Myös vähemmän kokemusta omaavat huomioidaan!


Pähkinänkuoressa odotukset ovat seuraavanlaiset:

  • työturvallisuus- ja tulityökortit
  • kokemusta linjasaneerauspuolen LVI-töistä
  • kuvienlukutaitoa ja maalaisjärkeä
  • halukkuutta itsenäiseen työhön

 ---------- 

Mitä tarjoamme:


Tarjolla on kokoaikainen kokopäivätyö alustavasti läpi kesän syksylle, mutta kyseisessä kasvussa olevassa yrityksessä tilanne on sellainen, ettei työt siihen tekemällä lopu ja näin ollen hyvällä tekijällä on loistava mahdollisuus lyödä itsensä läpi vakikokoonpanoon ja työllistyä syksyllä suoraan asiakkaamme kirjoille. Palkkaus sovitaan henkilökohtaisesti Talotekniikka-alan työehtosopimuksen ja ammattiosaamisen mukaisesti.

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä tai kilauta suoraan Karo Lehdolle numeroon 0400 552 985!

Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

---------- 


Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Karo Lehto
Smile Henkilöstöpalvelut
0400 552 985
karo.lehto@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.