Putkiasentaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Vesi-Vasa Oy on LVI-alan ammattilainen

Olemme kokenut ja paikallinen perheyritys Raumalla. Yrityksen toiminta jakaantuu teollisuuden vaativista projekti- ja kunnossapitotöistä kuluttajille tehtäviin LVI-töihin sekä LVI-myymäläpalveluihin. Haemme nyt joukkoomme uusia ammattilaisia tai oppimishaluisia tulevaisuuden tekijöitä. Käytämme toiminnassa dokumentoitua laadunhallintajärjestelmää sekä panostamme ympäristöön ja työturvallisuuteen.

Etsimme huolto- ja kunnossapitotiimiimme kahta putkiasentajaa.

Oletko hyvän asenteen omaava rautainen tekijä? Oletko valmis oppimaan uutta sekä kohtaamaan työelämän haasteet avoimesti?

Toivomme sinulta kokemusta tai koulutusta edellä mainituista asioista. Työnkuva tarkentuu osaamisen mukaan, joten ethän epäröi käyttää tätä mahdollisuutta!

Tarjoamme monipuolista työtä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Jäämme innolla odottamaan yhteydenottoasi!

Toivomme sinulta atk-ohjelmistojen perustuntemusta sekä englannin kielen taitoa.
Luemme myös hyväksi sähkö- ja kylmäluvat!

Rekrytoinnin hoitaa Smile henkilöstöpalvelut. Haastattelut tehdään nopealla aikataululla ja työt alkavat heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot ja hakemukset:
Samu Isosalo
Smile Henkilöstöpalvelut Oy
040 169 8501
samu.isosalo@smilepalvelut.fi
www.smilepalvelut.fi
Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1134482
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Pori, Rauma