(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa innovaatiovetoista, vastuullista ja resurssitehokasta tulevaisuutta. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt hitsaustaitoista putkiasentajaa UPM:n Tervasaaren tehtaalle mekaaniseen kunnossapitoon vakituiseen työsuhteeseen.

UPM Specialty Papers valmistaa hienopapereita Aasian markkinoille sekä tarra- ja pakkauspapereita maailmanlaajuisille markkinoille. Se on kestävän kehityksen edelläkävijä ja sen tuotantolaitokset ovat Kiinassa ja Suomessa. UPM Specialty Papers työllistää noin 1700 ihmistä. www.upmpaper.com

Mitä teet

Tehtaan mekaanisessa kunnossapidossa vastuualueeseesi kuuluvat monipuoliset paperikonealueen putkityöt ja kunnossapidon tehtävät.

Kuka olet

  • Sinulla on tehtävään soveltuva peruskoulutus ja työkokemusta teollisuuden putkiasennuksista
  • Sopeudut joustavasti muuttuviin tilanteisiin
  • Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen sekä valmis itsenäiseen työhön
  • Sinulla on kykyä ja halua käyttää erilaisia tietojärjestelmiä
  • Haluat kehittää itseäsi
  • TIG-hitsaustaito lasketaan eduksi

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Juha Lahti, puh. 0204162379.

Lähetä hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta viimeistään 04.05.2018.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.