(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018
Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamma työpaikkoja: mm rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme hyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Haemme asiakasyrityksellemme Jyväskylän alueelle putkiasentajaa. Aiempi kokemus putkiasennustöistä katsotaan eduksi, mutta kokemattomammatkin hakijat huomioidaan haussa - asenne ratkaisee! Työt ovat monipuolisia putkiasennustöitä uudiskohteissa ja saneerauskohteissa. Oman auton käyttö helpottaa työmaille kulkua.

Hakijoilta odotamme,

- aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, ja motivaatiota
kehittää itseään
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - tarvittaessa
- oma-aloitteisuutta
- joustavuutta ja huolellisuutta
- tiimityöskentelytaitoa
- rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan
- suomen kielen taitoa

Mikäli kiinnostuit täytäthän hakemuksen huolellisesti, haastattelemme jo hakuajalla.
Lisätietoja arkisin 8 - 16: Olli-Matti Niskanen puh 040 674 9590 / olli-matti.niskanen@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.