Putkiasentaja vakituiseen työsuhteeseen
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2021

Oletko ammattitaitoinen LVI-asentaja etsimässä pitkiä työkohteita ja haluat työskennellä vakituisesti Kuopion alueella?

Etsimme nyt Kuopiossa toimivalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista PUTKIASENTAJAA / LVI-ASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työkohteet ovat pääosin eri kokoisia saneerauskohteita, mutta hommia löytyy laidasta laitaan ja huomioimme aidosti myös työntekijän kiinnostuksen tietyntyyppisiin tehtäviin. Asiakasyrityksemme etsii ennenkaikkea pitkäaikaista, luotettavaa ja ammattitaitoista tekijää, jolla on jo vähintään muutaman vuoden työkokemus sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn. 

Tähän kohteeseen tarjoamme vakituisen työsopimuksen ja valittu työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme kirjoille vuokrajakson jälkeen. 

Toivomme sinulta erityisesti aiempaa kokemusta itsenäisestä LVI-asentajan työstä sekä soveltuvaa koulutusta, vastuullista otetta työntekoon sekä luotettavuutta. 

Tarjoamme sinulle:

- asianmukaiset työvarusteet säällä kuin säällä

- Kilpailukykyinen palkkaus. Esitä rohkeasti palkkatoiveesi!

- mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

- Hyvät ja järkevät työkohteet Kuopion alueelta

- kokopäivätyön ja vakituisen työsuhteen

- yksityisen työterveyshuollon

Toivomme sinulta:

- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- aiempaa kokemusta sekä työhön soveltuvaa koulutusta

- kykyä itsenäiseen työhön

- sujuvaa suomen kieltä

- B-ajokorttia

Olisitko sinä meidän työntekijämme? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai käy yhdistämässä jo luotu profiilisi haun alle. Voit liittää mukaan CV:si tai vapaamuotoisen viestin, jossa kerrot aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Työn aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja voi kysellä Leevi Rantalaiselta 045 7881 7711 / leevi.rantalainen@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot