(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja urakointikohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Oletko vuorovaikutustaitoinen ja itsenäiseen työhön kykenevä putkiasentaja? Haemme nyt uusia työcavereita urakointikohteisiin Hämeenlinnaan. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Meillä pääset tekemään yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa, vastaten omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Tässä tehtävässä viihdyt, jos tykkäät itsenäisestä työstä, oman työn suunnittelusta ja joustavasta työtavasta. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut ja laadukkaat, nykyaikaiset työvälineet takaamaan turvallista ja laadukasta työnjälkeä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy putkiasentajan koulutus ja useamman vuoden työkokemusta putkiasennustöistä sekä hitsaustaitoa. Olet luonteeltasi motivoitunut ja innokas tekijä, sekä sinulta löytyy ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja antaa Caverionilta projektipäällikkö Sami Nieminen, p. 050 390 0943 tai sähköpostitse sami.nieminen@caverion.com. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 4.6.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.