(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja urakkatyömaille
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

Haemme nyt Hämeenlinnaan sekä Hyvinkäälle kaasuhitsaustaitoista putkiasentajaa. Tehtävässä työskentelet itsenäisesti talotekniikan urakkatyömailla. Hae heti mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme!

Meillä pääset tekemään yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa, vastaten omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Tässä tehtävässä viihdyt, jos tykkäät itsenäisestä työstä, oman työn suunnittelusta ja joustavasta työtavasta. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut ja laadukkaat, nykyaikaiset työvälineet takaamaan turvallista ja laadukasta työnjälkeä.

Tehtävä edellyttää putkiasentajan koulutusta ja useamman vuoden työkokemusta putkiasennustöistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn talotekniikan urakkatyömailla, sekä hitsaustaitoa.

Olet asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen, haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Sami Nieminen p. 050 390 0943, sami.nieminen@caverion.com. Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoa antaa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053.

Hae tehtävään 17.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.