(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja urakkakohteisiin
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Pääkaupunkiseutu

Oletko yhteistyöhenkinen ja vuorovaikutustaitoinen putkiasentaja, joka etsii uusia haasteita vaihtelevista urakkakohteista? Hae nyt mukaan huipputiimiimme pääkaupunkiseudun alueelle! Tulevana putkiasentajana tulet vastaamaan putkistojen asennus- ja käyttöönottotehtävistä.

Tulet työskentelemään monipuolisissa ja mukavasti haastavissa urakkakohteissa. Laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut takaavat turvallisen työympäristön. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Työssä menestyminen edellyttää LV-asentajan koulutusta tai kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Hitsaustaito katsotaan eduksesi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalvelutaitoja sekä yhteistyölähtöistä asennetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta asennuspäällikkö Marko Liutu, puh. 050 390 1629. Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoa antaa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR-asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053.

Hae tehtävää 16.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.