(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

LVI-Press Oy on vuonna 2013 perustettu LVI-urakointiin erikoistunut yritys, jolla on kokemusta monipuolisista uudis- ja saneerauspuolen projekteista ympäri Turun talousaluetta. Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta http://www.lvi-press.fi.

LVI-Press Oy etsii nyt kasvunsa tueksi putkiasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työsopimus on alkuun määräaikainen, mutta työstä on mahdollista saada vakituinen työpaikka.

Putkiasentajana päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset LVI-alan asennustyöt. Työkohteet ovat erilaisia uudis- ja saneerauskohteita Turun seudulla.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta LVI-alalta. Töitä tehdään pareittain tai pienessä tiimissä, joten toivomme hakijoilta hyviä tiimityötaitoja sekä huolellista ja vastuullista asennetta työtehtäviä kohtaan. B-ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

• pitkäaikaisen työsuhteen,
• ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön,
• kilpailukykyisen palkkauksen sekä
• mahdollisuuden kehittyä LVI-alan ammattilaisena yrityksen mukana.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan elo–syyskuussa. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi haastatteluaika!