(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja teollisuuteen
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2020
Oletko itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ammattitaitoinen putkiasentaja? Haemme nyt Seinäjoen alueelle reippaita ja oma-aloitteisia putkiasentajia. Tulet työskentelemään teollisuusputkiasennusten parissa eri teollisuuden kohteissa. Tukenasi on osaava ja rento asennustiimi sekä yhteisöllinen ja arvostava ilmapiiri. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan! 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (putkiasentaja / putkihitsaaja) sekä TIG-hitsauksesta kokemusta, RST/HST.  Eduksi katsomme, mikäli sinulta löytyy kokemusta elintarviketeollisuuden asennuksista sekä toimimisesta teollisuuden alalla. Muut hitsausluokat katsotaan eduksi ja ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa sinulle työn ohessa. Arvostamme motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet.


Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta työnjohtaja Pasi Koivikko, p. 040 532 2430 tai sähköpostitse pasi.koivikko@caverion.fi.  

Hae tehtävää 15.7.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.