(Poistunut julkaisusta)

Putkiasentaja teollisuuteen
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Lahteen

PUTKIASENTAJAA

Tehtävänäsi on erilaiset putkiasennustyöt sekä muut asennustyöt tuotantoteollisuudessa. Toivomme, että erilaisten käsityökalujen käyttö on tuttua ja sinulta löytyy perustaidot asennuksista sekä osien juotostaitoa. Toivomme hakijalta vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta myös vastavalmistuneet tekijät huomioidaan. Työssä tarvitset teknistä ymmärrystä ja pääset hyödyntämään kädentaitojasi.

Työ on päivävuorossa arkisin klo. 7:00 – 15:30. Aloitus sopimuksen mukaan syksyn aikana ja työt kestävät ainakin kesän 2020 loppuun asti. Hae paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta. Mikäli haluat kysyä lisätietoja tehtävästä tai tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa suoraan Kilta / Leena p. 044 728 3771.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.