Putkiasentaja Sassenita Oy
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Etsimme asiakkaallemme Sassenita Oy:lle putkiasentajaa Keravalle. 

Työnkuva:

Työtehtäviisi kuuluvat sade-, jätevesi-, ja vesijohtoputkien asennukset asiakkaan määräämissä kohteissa PK-seudulla. Tulet alkuun työskentelemään työmaalla, johon rakentuu neljä kerrostaloa. Kyseinen kohde sijiatsee Keravalla ja työmaan arvioitu valmistuminen on keväällä 2022, mutta välillä töitä on myös muissa kohteissa. Tästä johtuen B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksesi. 

Tulet työskentelemään tiiviinä työparina kaivinkoneen kuljettajan kanssa ohjeistaen häntä kaivamaan suunnitelmien mukaisesti oikeasta suunnasta. Kuvienlukutaito onkin taito, jota pääsee hyödyntämään päivittäin. Tehtävässä käytetään myös putki- ja tasolaseria. Ethän kuitenkaan jätä hakematta, vaikka nämä taidot olisivat ruosteessa - ne voidaan elvyttää, jos sinulla on muutoin tehtävään soveltuva tausta. Työntekijänä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on sujuva kirjallisen ja suullisen suomen kielen taito. Töitä tehdään klo 7.00 - 15:30 välillä. 

Mitä toivomme:

Toivomme, että sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja olet suorittanut esimerkiksi talonrakennusalan koulutuksen (tai vastaavan). Olet valmis työskentelemään omatoimisesti ja tarkasti myös nopeassa aikataulussa. Työturvakortti ja tieturvakortti tulisi olla suoritettuna ennen töiden aloitusta. Hitsaustaidot ovat plussaa, mutta eivät välttämättömät. 

Tarjoamme: 

Työ on monipuolista ja tehtävän palkkaus kilpailukykyinen. Työsuhde on alkuun 4 kk määräaikaisuus Uniflexin palkkalistoilla, jonka jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakkaan palvelukseen. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.uniflex.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Honkanen numerosta 050 537 4289. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi. -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1503590
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerava